Köszöntjük Önt! ... és ajánljuk magunkat. Legyen a partnerünk!

Kedves Ismeretlen Ismerős!

Hortobágyi József ügyvezető
Örömünkre szolgál, hogy ránk talált a világháló rengetegében és kitüntet azzal, ha meg kívánja ismerni cégünket. 

Vállalkozásunkat -amint azt emblémánk is jelzi- 1997-ben alapítottuk kiskereskedelmi tevékenységgel foglalkozó magántulajdonú kft-ként Szegeden.

Célunk a széleskörű vásárlói igények egyre magasabb színvonalon való kielégítése elsősorban iparcikkekből úgy, hogy a profilunkhoz kapcsolódó szolgáltatásaink mindinkább vásárlóink kényelmét szolgálják és mindezt a legkedvezőbb árakon.

Az alapítás óta eltelt időszak alatt töretlenül fejlődtünk, bővítettük és erősítettük úgy vásárlói, mint szállítói kapcsolatainkat. Iparcikk áruházat nyitottunk 1997. március 17-én, Szegeden, a Madách u. 18. szám alatt, "SIN-US" Iparcikk Áruház néven. 2005 január 17-én új telephelyre költöztünk, és itt üzemelünk ma is: 6724 Szeged, Vásárhelyi Pál u. 11.

Célunk kezdettől fogva a korrekt, megbízható, minőségi kereskedelmi munka, a gyorsaság, rugalmasság, reagáló készség állandó fejlesztése, fizetőképességünk mindenkori megőrzése mellett.

Ma már a felsorolt célok terén elért munkánk sokrétűen leinformálható. Számos beszállítói pályázatot nyertünk, és a lakossági forgalmon túl több, mint 200 kisebb-nagyobb vállalkozást, intézményt tudhatunk vásárlóink körében.

Ez megtiszteltetést jelent számunkra, de egyben leinformálható kitűnő referenciát is, és ez kereskedelmi munkánk színvonalának folyamatos emelésére sarkall.

Profilunkhoz tartozó szolgáltatásaink, vásárlóink kényelmét szolgálják, és különféle kedvezményeket, előnyöket nyújtanak, különösen beszállítói szerződéskötésünk esetén.

Vállalkozunk beszállítói pályázatokon való részvételre - elsősorban Csongrád megyén belül - , de szerződéssel (számos kedvezmény nyújtása mellett) rendszeres beszállításra, vagy egyedi, eseti, időszakos beszállításokra is.

Szerződéses vásárlóinkat szinte a saját telephelyükön, kívánságuk szerint szolgáljuk ki; nehéz, - könnyű- és színesfémekből, vas-műszaki árukból, ipari műanyagokból, háztartás- vegyi árukból, festékekből, dexion állványokból, hogy csak a fő árucsoportokat említsük meg.

Széleskörű profilunkat úgy alakítottuk ki, hogy azzal is megkíméljük vásárlóinkat a fáradtságot jelentő, időt rabló utánajárástól.

Mi szeretjük vásárlóinkat!

Kezdettől fogva kiemelt feladatunknak tekintjük, hogy vállalt, és a törvények szerint ránk rótt kötelezettségeinknek maradéktalanul, mindig határidőre tegyünk eleget. Túl a kötelező előírások betartásán, minden tekintetben teljeskörű felelősséget vállalunk kereskedelmi tevékenységünkért.  

IPARCIKK ÁRUHÁZ

Cégnév: SIN-US 1997 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft 

Üzlet: 6724 Szeged, Vásárhelyi Pál. u. 11.

Nyitva tartás:

  • Hétfőtől Péntekig - 8:00 - 15:00
  • Szombaton - ZÁRVA
  • Vasárnap - ZÁRVA

Adatok

  • Cg.szám: 06-09-004817
  • Adószám: 11398468-2-06
  • Cégbíróság bej. 1997. január 23.
  • Bankszámlaszám:  OTP Nyrt. 11735005-20472270-00000000
  • Swift kód: OTPVHUHB
  • IBAN: HU19117350005-20472270-00000000
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.